Nu trebuie sa ne mire faptul ca tot mai multi pacienti din Romania aleg sa se trateze in clinici din strainatate, in contextul in care in sistemul medical romanesc, de stat, apar tot mai multe probleme in fiecare zi.
In acest an, cei care vor sa aleaga clinicile din Turcia pentru tratamente medicale sau interventii chirurgicale vor avea un motiv in plus, pe langa calitatea si multitudinea serviciilor oferite de aceste institutii.

O parte din costul de transport pentru tratamente in clinicile turcesti poate fi recuperata prin Happy Tour

Guvernul de la Ankara a dezvoltat un program ce presupune subventionarea cu 50% a transportului cu avionul a pacientilor romani ce aleg una din cele 33 de clinici incluse in proiect, pentru tratamente medicale de orice natura. Acesti bani pot fi recuperati prin intermediul agentiei de turism Happy Tour.
Companie de renume in domeniul turismului din tara noastra, Happy Tour este una din cele zece acreditate de operatorul de transport aerian Turkish Airlines.
Vor primi jumatate din banii cheltuiti pe transport, si prin Happy Tour, toti cei care vor alege sa se trateze la una din clinicile recunoscute de guvernul turc, indiferent de tipul de tratament ales.

Happy Tour preconizeaza cresterea numarului de clienti in domeniul turismului medical

Conform unui comunicat al companiei Happy Tour, numarul romanilor care vor alege tratamente in clinicile turcesti se va majora cu 40% in acest an datorita acestor subventii, avand in vedere ca mai mult de 2000 de romani aleg in fiecare an clinicile din aceasta tara.
Pretul unor tratamente in aceste locatii poate fluctua intre cateva sute de euro si zeci de mii de euro, in functie de mai multe criterii.
Consultantii Happy Tour sunt cei de la care oricine este interesat de acest program pot afla mai multe informatii.